Structuur BK bedrijfsartsen

BK bedrijfsartsen is in maart 2012 opgericht als een maatschap bestaande uit Han Backus, bedrijfsarts en duikerarts B en Gillian Kastelijn, bedrijfsarts.

Na 20 jaar als bedrijfsarts werkzaam te zijn geweest in loondienst vonden wij de tijd rijp om als zelfstandig werkende bedrijfsartsen verder te gaan.

In 2014 is BK uitgebreid met Jan-Hein Backus, GZ-psycholoog.

Het is onze ambitie om als BK bedrijfsartsen een kleine organisatie neer te zetten waarbinnen wij als zelfstandig werkend professional optimaal kunnen functioneren, kennis delen en onszelf en de dienstverlening verder ontplooien. Het is een bewuste keuze om niet als solist door te gaan. Het heeft een grote meerwaarde om als collega’s interdisciplinair met elkaar te kunnen samenwerken, klankborden, en zo effectiever en breder inzetbaar te zijn. Samenwerken binnen één organisatie is ook een manier om de tijd die in overhead gaat zitten zo laag mogelijk te houden en de kosten te beperken.

De bedrijfsvoering van BK bedrijfsartsen wordt verzorgd door Ineke Blonk. Zij is onder meer verantwoordelijk voor de financiële administratie, facturatie, BTW aangifte e.d.

Ineke is een ervaren bedrijfsvoerder en levert er een belangrijke bijdrage aan dat niet alleen de professioneel inhoudelijke kant van de dienstverlening in orde is, maar ook de zakelijke afhandeling daarvan vlot en correct verloopt en dat eventuele problemen snel en adequaat worden opgelost.

BK bedrijfsartsen onderhoudt nauwe contacten met individuele professionals en samenwerkingsverbanden van professionals van diverse disciplines. Binnen dit netwerk werken wij samen om onze opdrachtgevers of die van collega’s optimaal van dienst te kunnen zijn. Hierdoor zijn wij flexibel en in staat om capaciteit en specifieke kennis in te zetten wanneer dat nodig is.

 

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten?

Met de inzet van BK bedrijfsartsen verzekert u zich van geregistreerde en gecertificeerde deskundigen en voldoet u aan de eisen van de Wet Verbetering Poortwachter. We vertellen u graag meer in een telefonisch of persoonlijk onderhoud.

Neem vrijblijvend contact op