BK Bedrijfsartsen

Han Backus, Bedrijfsarts, Duikerarts B

Han

Als bedrijfsarts adviseer ik werkgever en werknemers over het behouden, bevorderen en zo nodig herstellen van de belastbaarheid en inzetbaarheid. Het ‘empoweren’ van de werknemer bij het werken aan herstel, de leidinggevende in zijn taak als casemanager bij verzuim en P&O als facilitator voor de leidinggevenden horen daar bij. Wat daar ook bij hoort is een fysiek en mentaal gezond arbeidsklimaat en gezonde en gemotiveerde werknemers.

Bekijk het volledige profiel

 

Ineke Blonk, Bedrijfsvoering

Ineke

Mijn ruime ervaring in alle facetten van de bedrijfsvoering zet ik in voor BK Bedrijfsartsen. Ik verzorg alle zaken die niet direct de expertise van bedrijfsarts of psycholoog behoeven. De financiële administratie, planning en regie zijn bij mij in goede handen. Ik hecht er aan ook de bedrijfsvoering professioneel en adequaat te verzorgen zodat niet alleen de inhoudelijke kant van de dienstverlening in orde is, maar ook de zakelijke afhandeling daarvan vlot en correct verloopt. Verder treed ik op als klachtenfunctionaris binnen de interne klachtenprocedure van BK bedrijfsartsen.

Bekijk het volledige profiel

 

Jan-Hein Backus, GZ-psycholoog

jhAls GZ-psycholoog voor BK-bedrijfsartsen kom ik in beeld wanneer er aanleiding is te vermoeden dat psychische klachten leiden tot beperkingen in het functioneren. Ik verricht psychodiagnostisch onderzoek om werkgever en werknemer te kunnen adviseren over het behouden, bevorderen en zo nodig herstellen van de belastbaarheid en inzetbaarheid. Hieraan kan ik tevens een bijdrage leveren met kortdurende behandelinterventies, wanneer psychische problemen op de voorgrond staan.

Bekijk het volledige profiel

 

Gillian Kastelijn, bedrijfsarts, heeft vanaf de oprichting in maart 2012 tot 01-01-2022 deel uitgemaakt van de maatschap. Sinds 01-01-2022 is zij werkzaam vanuit haar eigen onderneming Kastelijn Bedrijfsarts Den Bosch.